Hypotheek

Wanneer u een hypotheek zoekt, wilt u natuurlijk de beste. Een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst bij u past. Hiervoor is deskundig en objectief advies nodig.

Welke hypotheek voor u het meest passend is hangt af van uw persoonlijke situatie, van de verschillende eigenschappen van de hypotheeksoort en van de maandlasten.
De hypotheeksoort is afhankelijk van de aflossingswijze. U kunt op verschillende manieren een hypotheek afbetalen. Dit kunt u doen door periodiek af te lossen op uw schuld, door betaling met opgebouwd kapitaal aan het einde van de looptijd of door verkoop van uw woning. Alle hypotheeksoorten zijn gebaseerd op één van deze manieren van afbetalen.
Er zijn vele hypotheekconstructies mogelijk. Of het nu een annuïteiten-, lineaire, aflossingsvrije, leven-, bankspaar-, of beleggingshypotheek betreft, wij kijken niet alleen naar wat voor u op dit moment de meest passende hypotheek is, maar ook of deze toekomstbestendig is.

Wij nemen er graag met u de tijd voor om de verschillende mogelijkheden in kaart te brengen. Zo kan uiteindelijk een keuze worden gemaakt die volledig aansluit bij uw leefsituatie en wensen en ook fiscaal gezien gunstig is.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.