Kredieten

Kredieten van Ecuraat. Of het nu gaat om de aanschaf van een auto, boot of andere consumptieve besteding, bij ons kunt u terecht voor een passende financiering. Er zijn diverse kredietvormen, waaronder een doorlopend krediet en een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet heeft u voortdurend financiële armslag waarbij reeds ingeloste bedragen, indien nodig, weer opgenomen kunnen worden. Er is sprake van een variabele looptijd, rente en aflossing. De maandelijkse termijnen bedragen één tot twee procent van de kredietlimiet, afhankelijk van de mate van aflossing.
De kredietlimiet wordt bepaald aan de hand van uw wensen, inkomen en overige vaste lasten. Een doorlopend krediet is een flexibele vorm van lenen, waarbij bijvoorbeeld boetevrij kan worden afgelost.

Persoonlijke lening

In één keer een bedrag lenen voor een specifiek doel? Waarbij u vooraf precies wilt weten wanneer u klaar bent met aflossen? Een persoonlijke lening is hiervoor uitermate geschikt. Bijvoorbeeld voor de aankoop van een auto of boot.
De overeengekomen looptijd kan variëren van enkele maanden tot maximaal 15 jaar met een tijdens de gehele looptijd vast rentepercentage. U weet door de vaste looptijd en de vaste termijnbedragen exact waar u aan toe bent.

Voor een indicatie van uw maximale kredietlimiet neemt u vrijblijvend contact met ons op.