Woonarken

”Wonen op een woonark is voor veel mensen het ultieme geluk”

Om dit waterrijke geluk te creëren en te behouden, is het een geruststellende gedachte dat u voor alle financiële zaken betreffende uw woonark bij Ecuraat als specialist terecht kunt.

Ecuraat heeft ruim 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het financieren en verzekeren van drijvende woningen en woonschepen. Wij bieden u een realistische kijk op woonboot hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Ook kennen wij onze cliënten persoonlijk en zijn daarom in staat ons advies volledig op uw situatie af te stemmen.

Ecuraat heeft uitgebreide documenten die  informatie geeft over de werkwijze, de dienstverlening, de algemene voorwaarden en de hypotheekaanvraag van Uw Woonark Hypotheek.

Tevens werkt Ecuraat samen met Spruyt Arkenbouw te Heerenveen. Zij bouwen hoogwaardige drijvende bouwwerken van uitstekende kwaliteit, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwbouw woonark.
Heeft u een makelaar nodig? Dan kunt u terecht bij scheepsmakelaardij Fikkers, ook met Fikkers heeft Ecuraat een goede samenwerking.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hypotheken

Het kopen van een woonark is een belangrijke beslissing in uw leven. Er is veel geld mee gemoeid en u gaat verplichtingen aan voor een lange periode. Een passende hypotheek die aansluit bij uw situatie en wensen is dus erg belangrijk.

Meer informatie

Verzekeringen

Zonder watervrees wonen op het water. Ecuraat verzekert uw woonark op maat. Wij kunnen u een uitstekende verzekering tegen een scherpe premie bieden. Daarnaast verzekeren wij ook varende woonschepen en pleziervaartuigen.

Meer informatie